Skip links

explore
drag
Termeni si conditii

Va rugam sa cititi urmatorii termeni si conditii de utlizare care guverneaza utilizarea acestui website de catre dumneavoastra. Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a serviciilor pe site-ul laboratoruldecomunicare.org

Acest site este detinut de Asociatia Laboratorul de Comunicare Social-Politica , societate comerciala inregistrata la O.R.C. Timisoara, avand CUI: 41345295 , cu sediul in Calea Bogdanestilor, Nr. 12, Ap.21, Timisoara (Tm) 300392, functioneaza conform legislatiei romane in domeniul sau de activitate.

Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Serviciile oferite spre vanzare vor fi insotite de factura fiscala si contract, conform legislatiei in vigoare.

Date cu caracter personal:

Asociatia Laboratorul de Comunicare Social-Politica se obliga sa respecte intocmai Regulamentul UE 679/2016 actualizat 2018, care se refera la prelucrarea datelor cu caracter personal.Cu alte cuvinte,iti respectam intimitatea si ne asiguram ca datele tale in deplina siguranta.

Daca noi va cerem sa ne oferiti anumite date prin care sa va identificam cand utilizati acest site web, atunci puteti fi sigur(a) ca acestea vor fi folosite numai in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate.

Putem colecta urmatoarele informatii:

Numele si prenumele.
Informatii de contact incluzand adresa de email.
Informatii demografice precum localitate, cod postal.

Prin oferirea acestor date iti dai consimtamantul ca datele tale cu caracter personal sa fie in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.Noi nu vom vinde, distribui sau inchiria informatiile dumneavoastra personale catre parti terte decat daca avem permisiunea dumneavoastra sau suntem obligati prin lege sa facem asta.

laboratoruldecomunicare.org poate modifica din cand in cand aceasta politica, actualizand aceasta pagina. Dumneavoastra ar trebui sa revizuiti aceasta pagina regulat pentru a va asigura ca sunteti de acord cu orice modificare.

Drepturile de autor

Continutul acestui site (texte, imagini, animatii, elemente de webdesign si programare) sunt proprietatea laboratoruldecomunicare.org si a furnizorilor sai. Orice tentativa de a copia, de a modifica sau sterge continutul site-ului fara a avea accesul sau permisiunea administratorilor va fi pedepsita conform legii in vigoare.

Confidentialitate

laboratoruldecomunicare.org respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Puteti vizita pagina magazinul nostru virtual fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. laboratoruldecomunicare.org se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. laboratoruldecomunicare.org nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul laboratoruldecomunicare.org adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a laboratoruldecomunicare.org

Declinarea responsabilitatii

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil. Compania laboratoruldecomunicare.org isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Litigii

Orice litigiu aparut intre dumneavoastra (Clienti) si noi (Societate) se va solutiona pe cale amiabila.In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de pe langa Tribunalul Timisoara.